2023 - Jubileum jaar

In 2023 bestaat onze stichting vijf jaar en dit willen we vieren met een bijzondere battlefield tour. Natuurlijk organiseren wij ook nog andere battlefield tours. Hieronder een kleine impressie van de battlefield tours voor 2023. 

Reizen zijn onder voorbehoud.

In het spoor van......

We volgen het spoor van 1 van onze geallieerde bevrijders die deelnamen aan de grote operatie Veritable. Tijdens deze BFT volgen wij de Canadezen die deelnamen aan Operatie Blockbuster.

Type: dag tour. (Zaterdag)

Wanneer: 29 April 2023

Voor meer informatie en/of opgave zie REIZEN.

Engeland

Engeland heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog grote verliezen aan mensenlevens geleden. Door de militaire strijd in Afrika, Europa en Azië maar ook door de vele luchtaanvallen door de Luftwaffe en later de V1 en V2. Tijdens deze jubileum tour bezoeken we vliegvelden, communicatie centra, havens en boten en de plekken waar de beslissingen genomen werden. 

Type: 5-daagse tour 

Wanneer: 5 t/m 10 Mei 2023

Informatie volgt.

Flandres Fields

Miljoenen soldaten komen om tijdens de Eerste Wereldoorlog (1914-1918). Nederland is onpartijdig en blijft daardoor gespaard, maar in de landen om ons heen wordt een vreselijke strijd uitgevochten. Het gevecht in België en Frankrijk loopt al snel vast, waarna soldaten vier jaar lang onder verschrikkelijke omstandigheden in loopgraven zitten.

Wij bezoeken deze battlegrounds.

Type: 3-daagse tour (vrij t/m zon)

Wanneer: 6 t/m 8 Oktober 2023