EDUCATIEVE TOURS

Stichting Battlefield Tour 2018 biedt speciale educatieve tours aan voor scholen. Laat het eren, herinneren en leren een belangrijke doelstelling zijn om de jeugd een duidelijk beeld te geven van de gebeurtenissen aan de 1e en/of 2e Wereldoorlog.

 

Breng de gebeurtenissen van de 1e en/of 2e Wereldoorlog tot leven voor uw leerlingen tijdens een educatieve tour voor de geschiedenis naar de slagvelden, monumenten en herdenkingsplaatsen. Dit om een eerbetoon te brengen aan de moedige mannen en vrouwen die het mogelijk hebben gemaakt dat wij in een vrije wereld mogen leven. 


Excursie of meerdaagse reis?

We kunnen voor uw school excursies of meerdaagse reizen organiseren. Excursies zullen veelal in Nederland plaats vinden waarbij wij één of meerdere locaties bezoeken. 

 

De meerdaagse reizen kunnen zowel in Nederland als het buitenland plaats vinden. Voor buitenlandse reizen kunt u denken aan Ieper, Verdun, Ardennen, Normandië of het Hürtgenwald. Aantal dagen en te bezoeken locaties natuurlijk in overleg.


Maatwerk

Als u de opties voor uw educatieve tour naar de slagvelden van WO 1 & 2 wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want we zullen u graag verder informeren en/of adviseren.

 

Hierbij kunnen wij u een beter idee geven van de mogelijkheden die beschikbaar zijn voor uw excursie of reis, die volledig op maat worden gemaakt om aan uw specifieke vereisten en leerdoelen te voldoen.


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.