Vrienden


Heb je je verwonderd over de slagvelden en de inspanningen die hier geleverd zijn? Vindt je dat wij de moedige mannen en vrouwen die het mogelijk hebben gemaakt dat wij in een vrije wereld mogen leven een eerbetoon moeten blijven geven? Vind jij dat wij bijeenkomsten moeten blijven organiseren ter bevordering over en het geven van inzicht in de betekenis van de krijgsverrichtingen in verleden? Moeten wij ons blijven inspannen om de boodschap door te geven dat vrijheid niet vanzelfsprekend is?  

 

Spreekt je dit bovenstaande aan?

Dan is je vriendschap met de Stichting Battlefield Tour 2018  beslist iets voor jou!

Vrienden zijn onmisbaar. Ook voor Stichting Battle Field Tour 2018.

Want dankzij de steun van onze vrienden, kunnen wij meer doen.

 

Met de steun van particulieren, bedrijven en andere instellingen kan de Stichting Battlefield Tour 2018 zijn stichtingsdoelen blijven behartigen en kan jij diegene die de hoogste offer brachten in de strijd om vrijheid blijven gedenken.

 

Bij een periodieke bijdrage van minimaal € 20,- per jaar ben je een vriend van de Stichting Battlefield Tour 2018. Weet je nu al dat je ons voor een langere periode wilt steunen?

Dan is misschien de Bronzen, Zilveren of Gouden Vriendschap iets voor jou.

Voor een éénmalige minimale bijdrage vanaf;

1) € 250,- ben je onze Bronzen Vriend of

2) € 500,- ben je onze Zilveren Vriend of

3) € 750,- ben je onze Gouden Vriend,

en steun je ons je verdere leven.

Het levert je bovendien voordeel en toegang tot exclusieve activiteiten op!

 

Wil je ons steunen met een eenmalige of jaarlijkse bijdrage? Maak dan een bedrag over op bankrekening nummer NL32 RABO 0345 945905 ten name van de stichting Battlefield Tour 2018 te Assen onder vermelding van uw naam en adres of doe een belastingvrije schenking. (schenkingen bieden aantrekkelijke fiscale voordelen)


Opgave formulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.